Jak se odhlásit ze všech aktivních relací na mém účtu?

Last updated: January 23, 2026

Kontext

Pokud máte obavy o bezpečnost účtu a chcete zajistit, že žádní neoprávnění uživatelé nemají přístup k vašemu účtu, možná budete chtít ukončit všechny aktivní relace. To je obzvláště užitečné, pokud máte podezření, že bývalí zaměstnanci nebo jiní uživatelé mohou stále mít přístup, nebo pokud chcete obnovit bezpečnost svého účtu.

Odpověď

V současné době neexistuje možnost samostatného odhlášení ze všech aktivních relací. Jelikož platforma používá přihlášení přes e-mail bez hesla, budete muset kontaktovat náš podpůrný tým, který ručně ukončí všechny vaše aktivní relace.

Pro požádání o to:

  1. Kontaktujte náš podpůrný tým e-mailem nebo prostřednictvím podpůrného chatu

  2. Požádejte o ukončení všech aktivních relací vašeho účtu

  3. Náš podpůrný tým ručně smaže všechny existující relace

  4. Po ukončení relací se budete muset znovu přihlásit

Náš podpůrný tým může vidět, kolik aktivních relací je aktuálně spojeno s vaším účtem, a všechny je odstraní najednou. Po ukončení relací se budete muset znovu přihlásit, abyste mohli nadále používat platformu.